Indlæser
Dansk Dyre Helse - NATURLIGVIS

Data

Indholds mængde200 g

Goji bær

Tilføj til ønskeliste
De originale Goji bær fra Himalaya
Reference: GOJ
Pris:   DKK 399,00
Prisen er inkl. moms


Goji bær
Dette kosttilskud garanterer en god pigmentering, en koncentreret tilstedeværelse af antioxidanter, fremmer frugtbarhed, og bremser aldringsprocessen.

Goji bær er blandt gruppen af ​​superfrugter og spiller en vigtig rolle i traditionel kinesisk medicin. Der er en forskel mellem de kinesiske Goji bær og de originale Goji bær fra Himalaya, som er meget mere nærende og helbredende. De sidste er de bær, der bruges i dette kosttilskud.

Legenden siger, at Goji bær er blevet opdaget af en læge under sin undersøgelse af et gammelt samfund i et fjerntliggende område af Himalaya. Han fandt ud af, at nogle medlemmer af dette samfund levede i fremragende sundhed og blev 100 år og ældre. De havde ikke gråt hår og havde aldrig tabt tænder. Endelig bemærkede han, at alle disse centenarians boede tæt på visse vandbrønde, der blev overgroet med Goji bær. Når disse bær var modne nok, faldt de i vandet. Næringsstoffer til stede i Goji Berry blev så opløst i vandet, som derefter blev konsumeret af de nærliggende beboere. Det blev klart, at bærene tilføjede noget til vandet, der gjorde dem, der drak det helt sunde, og de opnåede en meget moden alder.

Dette bær er rig på vitaminer, mineraler, antioxidanter, aminosyrer og mange andre vigtige næringsstoffer.

På grund af den rigelige og koncentrerede tilstedeværelse af antioxidanter er kroppen beskyttet mod patogener og frie radikaler, som beskadiger celler og reagerer med DNA'et i cellekernen. Den store mængde polysaccharider til stede har en gavnlig virkning på cellefornyelse og hjælper med at bremse aldringsprocessen.

Når dit dyr er sundt, vil det føle sig så meget bedre. Derfor er det vigtigt at bruge ernæringen til at balancere dit dyrs krop.

Kort sagt, goji bær har mange positive virkninger på kroppen på grund af næringsstoffer, som ikke altid er til stede i almindelige fødevarer, og bestemt ikke i samme mængder. Dette kosttilskud er den ideelle måde at beskytte kroppen på din hund, kat eller hest og holde dem unge og smidige.

Vejledning:
1 gr / 20 kg legemsvægt pr. dag

Ingredienser:
100% Goji bær

prisgaranti.jpg   Professionel og kompetent vejledning   |   Leveringstid (Lagervarer) 1 - 3 hverdage prisgaranti.jpg 

Ønskelister
Andre kunder købte også

AgioVet, 500 ml

DKK 198,00

Mere

C-Vitamin 100%

DKK 329,00

Mere

NeVet, kat

DKK 198,00

Mere

ADHD

DKK 198,00

Mere

Øjenrens til hunde og katte

DKK 99,00

Mere