Indlæser
Dansk Dyre Helse - NATURLIGVIS

Data

Indholds mængde200 g

Black Pigment Vedligeholdelse

Tilføj til ønskeliste
For vedligehold af det sorte i pelsen
Reference: BPO
Pris:   DKK 299,00
Prisen er inkl. moms


Vedligeholdelse af sort pigment, lavet med 100% naturlige ingredienser, bruges til at opretholde en sund pels efter brug af Black Pigment +.

Black Pigment Vedligeholdelse er lavet af 100% naturlige produkter.  Den ekstra glans sikrer, at farven har større dybde og ser bedre ud. Den høje koncentration af aktive ingredienser betyder, at du har brug for mindre end en teskefuld dagligt til en 20 kg's hund.

Vores afbalancerede kombination af aktive ingredienser giver den bedst mulige støtte til dit kæledyr. Ingredienser som Spirulina er en ægte vitaminbombe, der indeholder 11 vitaminer, 10 mineraler og 18 aminosyrer kombineret med Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer og pakket med antioxidanter. Hyldebær indeholder mange anthocyaniner, der stimulerer produktionen af ​​citokinen. De spiller en vigtig rolle i immunforsvaret. Kelp er igen en vigtig kilde til essentielle mineraler, herunder jod, calcium, jern, magnesium, ... ølgær indeholder 17 essentielle aminosyrer og repræsenterer 45% af komplette proteiner. Det er den rigeste kilde til glukosetolerancefaktor, som stimulerer glukose- og insulinfunktioner.

Dosering:
    
2 g / 20 kg kropsvægt pr. Dag (mindre end en teskefuld)

INGREDIENSER:
   
Alger
    
Ølgær
    H
yldebær
    Ke
lp
    
Spirulina

prisgaranti.jpg   Professionel og kompetent vejledning   |   Leveringstid (Lagervarer) 1 - 3 hverdage prisgaranti.jpg 

Ønskelister
Andre kunder købte også

Omega flydende fårefedt, 500 ml

DKK 249,00

Mere

BetaCarotene

DKK 198,00

Mere

Black Pigment +

DKK 319,00

Mere