Indlæser
Dansk Dyre Helse - NATURLIGVIS

Data

Længde200 g

Spirulina

Tilføj til ønskeliste
Det styrker immunforsvaret og har en rensende effekt. Er en god vitamin kilde og giver energi og vitalitet.
Reference: SPI
Pris:   DKK 379,00
Prisen er inkl. moms


Spirulina kan gives til svage og dyr for at give dem mere energi og pleje. Det styrker immunforsvaret og har en rensende effekt. Er en god vitamin kilde og giver energi og vitalitet.

Denne blågrønne alge er en af ​​de ældste livsformer på jorden og har tilpasset perfekt til skiftende omstændigheder i milliarder år. Det er forankret i aztekernes kultur og forekommer i forskellige dele af Sydamerika og Mexico, men især i de mineralrige søer i Centralafrika.

Dette fodertilskud har en meget omfattende ernæringsprofil på 11 vitaminer, 10 mineraler, 18 aminosyrer, beta-caroten (25 gange mere end gulerødder). De positive virkninger af spirulina skyldes ikke kun driften af ​​de forskellige næringsstoffer separat, men også på grund af deres kombination. Ved sammensætningen af ​​disse stoffer absorberes næringsstoffer let i kroppen. Denne saltvandsalger er en meget bedre kilde til vitaminer end de fleste syntetiske multivitamintilskud.

Spirulina har mange positive virkninger på kroppen, der forbedrer din hunds, katte eller hestes helbred. Først og fremmest får de svage dyr mere energi og vitalitet.

Spirulinas legemsrensende virkning renser og genopretter f.eks en feriemave.

Denne alge er en fuld vegetabilsk proteinkilde, der indeholder omega3 fedtsyrer og antioxidanter. Den grønne farve skyldes klorofyl, som har en stærk afgiftende virkning på kroppen. Spirulina er således ansvarlig både for rengøring, reparation og styrkelse af kæledyrets krop.

Alle disse funktioner sikrer en bedre funktion af immunsystemet til din hund, kat eller hest og er derfor en kraftfuld energiforstærker, der sikrer et langt og sundt liv.

Dosering:
    
1-2 gr. pr. 20 kg kropsvægt dagligt.

   
Bemærk! Dette kosttilskud indeholder et højt niveau af vitamin A og bør derfor ikke gives til gravide dyr (i hunden de første 6 uger af svangerskabet)!

INGREDIENSER:
    
Spirulina

KOMPONENTER:
    
Råprotein 57,60%
    
Rå aske <9%

prisgaranti.jpg   Professionel og kompetent vejledning   |   Leveringstid (Lagervarer) 1 - 3 hverdage prisgaranti.jpg 

Ønskelister
kundernes favoritter
Kong Jumbler Ball

Kong Jumbler Ball

DKK 199,00

Mere
Streamer - Rottweiler

Streamer - Rottweiler

DKK 299,00

Mere
Chuckit Floppy Tug

Chuckit Floppy Tug

DKK 149,00

Mere