Indlæser
Dansk Dyre Helse - NATURLIGVIS

Data

Indholds mængde200 g

NRJ (Energy)

Tilføj til ønskeliste
Den kombinerede virkning af alle næringsstoffer sammen giver øget energi og udholdenhed til dit kæledyr.
Reference: NRJ
Pris:   DKK 299,00
Prisen er inkl. moms


Den kombinerede virkning af alle næringsstoffer sammen giver øget energi og udholdenhed til dit kæledyr. Ølgæren giver forbedrer absorption af alle næringsstoffer, der er til stede i fødevareforsyningen. Glukosen og spirulina giver øjeblikkelig energi. Derudover optager Goji bær den optimale fordeling af energien over kroppen. Under enhver ekstra indsats vil spirulina beskytte dine dyrs muskler og led.

NRJ er et fodertilskud, der øger energieniveauet af din hund, kat, hest og beskytter kroppen under intensiv træning. Disse fordele skyldes de forskellige næringsstoffer, der er til stede i dette pulver.

Dextrose til stede i denne kosttilskud er en naturlig form for glucose og er den form for kulhydrat, der absorberes hurtigst. På den måde øges energieniveauet for dit kæledyr hurtigt tilbage til normal, og bestemmelsen i musklerne suppleres med energi igen. På den anden side leverer den også den nødvendige mængde protein og næringsstoffer til musklerne efter træning for at fremskynde restaureringen.

Spirulina er en ingrediens, der har mange positive virkninger på din kæledyrs krop. Det er en energiforstærker, der ikke kun giver øjeblikkelig, men også langvarig energi.

De tilsatte Goji bær i NRJ har en gavnlig effekt på en bedre fordeling af energi til kroppen. Det nærer også kroppen intensivt, så den kan bringes tilbage i balance. Kombinationen i ​​dette næringsstof, giver for det første en dyb og god søvn, og dernæst inderholder spirulina og glukose, som giver energi, gør dit dyr glad og energisk om dagen.

Den høje mængde vitamin B i ølgær fremmer intestinal bevægelse og sikrer en jævn fordøjelse, hvilket fører til optimal tarmbevægelse. På denne måde har dit kæledyr en bedre absorption af næringsstoffer, og den vil føle sig mindre træg. De øvrige ingredienser i ølgær nærer huden intensivt, at dit kæledyr får en skinnende og sundt pels.

Den kombinerede effekt af alle næringsstoffer giver et øget energiniveau til din kat, hest, hund. Ølgær giver en forbedret absorption af alle næringsstoffer, der er til stede i fødevareforsyningen, herunder energi, der leveres af dextrose og spirulina. Goji bær giver den optimale fordeling af energien i kroppen.

Dosering:
    
2-3 gr / 20 kg kropsvægt / dagligt

INGREDIENSER:
    
Ølgær
    
dextrose
    
Goji bær
    
Spirulina

KOMPONENTER:
    
Fugtighed: 2,4%
    
Rå proteiner: 24,16%
    
Råaske: <0,9%
    
Sukker: 39,8%

prisgaranti.jpg   Professionel og kompetent vejledning   |   Leveringstid (Lagervarer) 1 - 3 hverdage prisgaranti.jpg 

Ønskelister
Andre kunder købte også

Blodmel

DKK 129,00

Mere

Dr. Clauder Energy & Fit Power Pasta

DKK 150,00

Mere

Spirulina

DKK 379,00

Mere