Indlæser
Dansk Dyre Helse - NATURLIGVIS

Data

Indholds mængde1 L

Fårefedt med laks

Tilføj til ønskeliste
Fårefedt med laks
Reference: Lakseolie med flydende fåre fedt
Pris:   DKK 299,00
Prisen er inkl. moms


Fårefedt med laks

Dette 2-i-1 kosttilskud til dyr er en kombination af lakseolie og flydende fårefedt.

En perfekt kombination til at pleje dit dyrs almen helse. Fordelene ved at kombinere lakseolie og fårefedt i et og samme kosttilskud, er i høj grad at pleje dyr med følsom fordøjelse eller kedlig hud/pels.

Desuden påvirker dette kosttilskud også positivt kroppens naturlige modstand og generelle sundhed: Omega 3 fedtsyrerne er afgørende for at opretholde et godt helbred.

Omega fedtsyrer

Mennesker og andre pattedyr kan ikke producere alfa linolensyre (ALA), det såkaldte kilde- eller modermolekyle til omega 3 fedtsyrer, hvorfor det betragtes som en essentiel fedtsyre. Efter indtagelse metaboliseres ALA i de to mest anvendelige fedtsyrer: eicosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA).

ALA ikke kan produceres af kroppen selv, og det ikke nemt kan omdannes til dets "efterkommere" EPA og DHA, er det vigtigt, at vi tager disse fedtsyrer ind i vores kost. Vild laks og linolie er gode kilder til disse fedtsyrer.

Ligesom Omega 3-familien har Omega 6 fedtsyrerne en vigtig forældet fedtsyre: linolsyre. Omega 6 fedtsyrer findes almindeligvis i mange af de vegetabilske olier, vi bruger dagligt til madlavning: sojabønneolie, solsikkeolie, rapsolie og majsolie (men ikke olivenolie).

Balancen mellem Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer er vigtig for vores helbred.

Omega 9 fedtsyrer eller oliesyre: Forskning har identificeret de høje polyphenol niveauer for at være årsagen til de utrolige sundhedsmæssige fordele, snarere end sammensætningen af ​​fedtsyrerne.

Kort sagt er dette kosttilskud en god tilføjelse til en sund daglig kost!

NETTOVÆGT:
1L

prisgaranti.jpg   Professionel og kompetent vejledning   |   Leveringstid (Lagervarer) 1 - 3 hverdage prisgaranti.jpg 

Ønskelister
kundernes favoritter
Kong Jumbler Ball

Kong Jumbler Ball

DKK 199,00

Mere
Streamer - Rottweiler

Streamer - Rottweiler

DKK 299,00

Mere
Chuckit Floppy Tug

Chuckit Floppy Tug

DKK 149,00

Mere