Indlæser
Dansk Dyre Helse - NATURLIGVIS

Lasota Energy / E-Line

Tilføj til ønskeliste

Lasota Energy – Kan typisk gavne:

Bedre styrke og kraft. Reducerer køre- og søsyge. Forbedret balance og koordination. Øger fleksibilitet og hastighed. Bedre søvn og hvile.

Reference: Lasota Energy / E-Line
Pris:   DKK 249,00
Prisen er inkl. moms


HVORDAN KAN LASOTA ENERGY PÅVIRKE MIG?

Lasota Energy er opbygget af to mekanismer.


Der er i silikonen placeret så mange negative ladede ioner som muligt. Disse kan aflades og trænge gennem huden. De aflader kun hvis båndet rører huden og ikke hvis du ikke har det på. I gennemsnit tager det ca. 6-8 måneder for et Lasota Energy er afladt, hvis man bærer det konstant. Det er velkendt, at negative ioner kan forbedre dine cellemembraner, som dermed kan give dig et stærkere immunforsvar end uden et armbånd.
I silikonen er der forseglet to hologrammer, der består af flere lag af tynde metalfilm. De to hologrammer inde i armbåndet er kodet ved hjælp af elektro magnetisme og inderholder 8 specifikke frekvenser. Disse frekvenser går igennem nogle specielle nervesensorer op til vores motoriske cortex, og “fintuner” hele det motoriske system i vores lillehjerne som er ansvarlig for vores muskel system til at stå bedre end uden et Lasota Energy armbånd.

De 8 frekvenser fintuner (snyder) hjernen til: Bedre balance og stabilitet, hurtigere muskulær hastighed, forbedret styrke og kraft, bedre finmotorik, nøjagtigere øje – håndkoordination, forbedret fleksibilitet med ca 5 %. Derudover mindsker armbåndet køresyge og jetlag samt lindrer stress og hjælper på søvnproblemer og uro.

Du vil ikke gå og mærke energien fra armbåndet ved daglig brug, men hvis du har forskellige kompensationsproblemer, vil disse ofte reduceres eller elimineres.

Nogen kan ved brug i starten opleve ubehag og summen/sitren i arme, ben eller krop. Oftest er det folk med mange kompensationsproblemer, der oplever dette. Dette er harmløst og ufarligt og går væk efter et par dage. Men en vis tilvænning kan være nødvendig.

Lasota Energy – Kan typisk gavne:

Bedre styrke og kraftReducerer køre- og søsyge samt jetlag.Forbedret balance og koordination
Øger fleksibilitet og hastighedBedre søvn og hvile


Bemærk
. Dette produkt er ikke et lægemiddelprodukt og har som sådan ikke nogen godkendelse fra hverken sundheds- /lægemiddelstyrelse eller andre statslige instanser. Produktet kan ikke anvendes til at helbrede sygdomme eller på nogen måde selvdiagnosticere lidelser, hvor behandling eller diagnosticering af medicinsk uddannede, læger eller speciallæger er relevant. Ved enhver tvivl om produktets anvendelse og evt. risici i forhold til personlig helbredstilstand bør man altid konsultere personer, der anvender produktet professionelt og/eller egen læge.

Vi er blevet gjort opmærksom på at der florerer Lasota Energy armbånd til salg på sider som Amazon og E-bay. Det er ikke noget vi kender noget til! Så vi fraråder disse produkter, da det må være kopivarer der er tale om.

Download

prisgaranti.jpg   Professionel og kompetent vejledning   |   Leveringstid (Lagervarer) 1 - 3 hverdage prisgaranti.jpg 

Ønskelister
Andre kunder købte også

NeVet, kat

DKK 198,00

Mere

ADHD

DKK 198,00

Mere