Indlæser
Dansk Dyre Helse - NATURLIGVIS

Data

Indholds mængde500 ml

Omega flydende fårefedt, 500 ml

Tilføj til ønskeliste

Omega, flydende fårfedt

Reference: SCH, 500
Pris:   DKK 249,00
Prisen er inkl. moms


Denne fårfedt, er rit på omega 3 og 6 fedtsyrer, lægger et beskyttende lag på tarmvæggen på dit dyr, der indeholder skadelige irriterende stoffer og fremmer absorptionen af ​​vigtige næringsstoffer.

Dette kosttilskud baseret på fårfedt, solsikkeolie og linolie har en stærk effekt på tarmfloraen. Det beskytter kroppen mod skadelige bakterier uden at påvirke dit dyrs naturlige tarmbakterier. Der er en type "film" placeret på tarmvæggen, der beskytter slimhinden mod irriterende næringsstoffer.

Udover at beskytte mod skadelige og irriterende næringsstoffer sikrer fårfedt også en bedre absorption af de nødvendige næringsstoffer. Dette har en positiv indvirkning på dit kæledyrs sundhed og styrke.

Denne flydende fårefedt rig på omega-3 og omega-6 fedtsyrer. Disse essentielle fedtsyrer kan ikke skabes af dit dyr selv, så de er meget nødvendige i deres kost.

Dette fodertilskud er rig på vitamin E.

Lecithin, der også er til stede i fodertilskuddet, forbedrer fordøjelsen og absorptionen af ​​fedtstoffer og olier og øger dermed også omega-3 og omega-6 fedtsyreindtaget. Det fremmer udviklingen af ​​alle former for kropsceller og har dermed en positiv effekt på reparation og vedligeholdelse af kæledyrets krop.

Dit kæledyr vil få en sund og skinnende pels!


Vejledning:
1 tsk / dagligt  / pr 10 kg kropsvægt


Ingredienser:
Solsikkeolie, Fåre fedt, dextrose, Linolie, E.Ros, Lecithin

Komponenter:
Råprotein: 0,6%
Råfedt: 97,3%
Råfiber: <0,3%
Råaske: 0,2%

prisgaranti.jpg   Professionel og kompetent vejledning   |   Leveringstid (Lagervarer) 1 - 3 hverdage prisgaranti.jpg 

Ønskelister
Andre kunder købte også

Kelp

DKK 145,00

Mere

Ølgær

DKK 99,00

Mere