Indlæser
Dansk Dyre Helse - NATURLIGVIS

Data

Indholds mængde130 g

CadoVit 130g

Tilføj til ønskeliste
CadoVit er et vitamin og mineral tilskudsfoder til hund og kat
Reference: CadoVit 130g
Pris:   DKK 149,00
Prisen er inkl. moms


CadoVit er et vitamin og mineral tilskudsfoder til hund og kat, hvis du ønsker at tildele lidt ekstra i forbindelse med eksempelvis råfodring eller hvis dit dyr skal sikres en bred pallette af byggesten oven på en skade eller operation/sygdom.

Kan også med stor fordel bruges i forbindelse med dårlig/mat pels eller pelsskifte og i forbindelse med lactation, drægtighed og parringssæson.

Består af højkvalitets døde gærkulturer, der understøttets af en unik planteblanding som sikrer at der er fuld udnyttelse af gærens indholdsstoffer. Desuden er der tilsat en vitamin og mineralblanding, som sikrer at din hund eller kat får tilført de vigtige vitaminer og mineraler, der måske mangler i det foder du bruger. CadoVit er især perfekt til at understøtte en god varieret råfodring.

Gær er mest kendt for sit store indhold af B-vitaminer (er selvfølgelig tilstede i rigelige mængder) og selv om det er vigtigt for rigtig mange processer i kroppen er det mindst lige så meget indholdet af aminosyrer, der har vores fokus her. Aminosyrer er byggesten til at danne proteinkæder i kroppen og da det foregår hele tiden er der et enormt behov for de mange forskellige aminosyrer der findes. Gær er rig på alle aminosyrer og er derfor et godt supplement til alle former for fodring herunder også råfodring og er du i tvivl om du får fodret varieret nok, herunder vitaminer og mineraler, så er CadoVit optimal sammen med.

Og som om det ikke er nok, så virker CadoVit på grund af gæren, som et co-enzym i forbindelse med fordøjelsen. Især optagelse af mineraler har brug for hjælpestoffer og CadoVit er den perfekte hjælper.

Pulveret drysses på foderet med op til 1/4 måleske til katte og små hunde. Op til 1/2 måleske til store hunde.

Indhold: Gær af døde gærkulturer, faxekalk, solbær, vejbred, roselle, hvidtjørn, hindeastragel, bukkar, blæretang, hønsegræs, stedmoderblomst, baldrian, jernurt samt vitamin og mineralblanding.

prisgaranti.jpg   Professionel og kompetent vejledning   |   Leveringstid (Lagervarer) 1 - 3 hverdage prisgaranti.jpg 

Ønskelister
kundernes favoritter
Kong Jumbler Ball

Kong Jumbler Ball

DKK 199,00

Mere
Streamer - Rottweiler

Streamer - Rottweiler

DKK 299,00

Mere
Chuckit Floppy Tug

Chuckit Floppy Tug

DKK 149,00

Mere